ONZE BISTRO
Tot 50 personen

Onze bistro is een van de drie locaties op ons domein die wij aanbieden. Deze unieke bistro is de perfecte setting voor feesten, zakelijke besprekingen en bijeenkomsten tot 50 personen, met een exclusieve sfeer, open keuken, glazen wijnkelder en een open haard. Neem contact op voor meer informatie en reserveer "Onze Bistro" voor uw volgende evenement.

Reservatie

Reserveren
SFEERBEELDEN


ONZE CHALET
Tot 70 personen

Welkom in zaal Madeleine, waar we gastvrijheid combineren met warmte en stijl. Ideaal voor groepen van 40 tot 70 personen, bieden we een gezellige en veelzijdige omgeving voor allerlei bijeenkomsten. Onze ruimte is opgedeeld in verschillende secties om aan al uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum of zakelijke bijeenkomst.
Wat onze feestzaal bijzonder maakt, is de vrijheid die u heeft om uw evenement naar eigen smaak vorm te geven. Ons team verzorgt de catering vanuit ons eigen keuken, zodat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid.

Reservatie

Bel of mail ons

ONZE FEESTZAAL
Tot 250 personen

Onze zaal Alfons is een feestzaal voor een 250 tal personen (zittend of aan tafel). Deze is te huur per dag, en ideaal voor een trouw, galabal, verjaardag, communie, ... Wij bieden de zaal aan en werken met eigen of externe catering. Bekijk zeker onze folder onderaan op onze website voor meer info over uw feest!

Reservatie

Reserveren

SFEERBEELDEN SYLVESTERNIGHT 2023