ONZE BISTRO
Tot 40 personen

Het is ook mogelijk om ons restaurant, onze bistro, te gebruiken voor uw gelegenheid. Voor meer informatie gelieve te bellen naar: 051/22.52.52

Reservatie

Reserveren

ZAAL MADELEINE
Tot 70 personen

Welkom in zaal Madeleine, waar we gastvrijheid combineren met warmte en stijl. Ideaal voor groepen van 40 tot 70 personen, bieden we een gezellige en veelzijdige omgeving voor allerlei bijeenkomsten. Onze ruimte is opgedeeld in verschillende secties om aan al uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum of zakelijke bijeenkomst.
Wat onze feestzaal bijzonder maakt, is de vrijheid die u heeft om uw evenement naar eigen smaak vorm te geven. Ons team verzorgt de catering vanuit ons eigen keuken, zodat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid.

Reservatie

Bel of mail ons

ZAAL ALFONDS
Tot 250 personen

Onze zaal Alfons is een feestzaal voor een 250 tal personen (zittend of aan tafel). Deze is te huur per dag, en ideaal voor een trouw, galabal, verjaardag, communie, ... Wij bieden de zaal aan en werken met een externe catering die werkt voor u op maat. Voor meer info kunt u contact opnemen.

Reservatie

Reserveren